Sælsafari i Vadehavet

Besøg Koresand, en 30 km2 stor sandbanke sydvest for Mandø. 

Der er tre muligheder for at opleve den skønne natur og se sælerne i sælreservatet. Højsæsonen for sælsafari er fra april til oktober. Men det er også muligt at arrangere sælsafari resten af året, kontakt de enkelte udbydere direkte.

Til fods
Besøg de nysgerrige sæler til fods. Turen starter med en introduktion om sælens biologi. Herefter med bus fra fastlandet til Mandø, hvorfra man går langs diget og over havbunden ud til sælbanken.
Varighed 4-5 timer.

Arrangør: Vadehavscentret
Se turkalenderen her.

Kør med traktorbus 
Til sandbanken Koresand. På turen er der mulighed for at finde rav, bade, soppe og se sæler. Turen har en varighed på ca. 2 timer fra afgang ved Mandø kro.
Arrangør: Mandø Traktorbus
Se køreplanen her.

Kør med hestevogn 
Fra Mandø ud til sælerne. På turen er der mulighed for at samle muslinger og opleve krabber og andre dyr der lever i Vadehavet. Turen tager ca. 2 timer med afgang fra Mandø Brugs.
Arrangør: Mandø Event
Se kalenderen her. 

Del denne side

Vadevandring i Vadehavet

Vadehavsture

Fugle på himlen, mylder i havet og højsande i horisonten. Tag med på en af de mange ture, hvor naturvejledere med rund hånd deler ud af deres begejstring.

Får på Ribe-diget

Marsk og dige

VisitRibe har et team af entusiastiske guider, som kan bestilles til marsk og dige ture, hvor guiden tager med i gruppens bus og fortæller om områdets historie og fantastiske natur.

Østers fra Vadehavet

Østers Safari

Tag med naturvejleder på østerstur og pluk stillehavsøsters i Vadehavet. Vadehavscentret og Mandø Event arrangerer guidede ture.

100 Naturoplevelser i Sydvestjylland | Folder

100 Naturoplevelser i Sydvestjylland

Idéen med folderen er at pirre læserens nysgerrighed. De korte historier bør læses som inspiration til en tur ud i landskabet.