Vadehavsture for hele familien

Fugle på himlen, mylder i havet og højsande i horisonten. Vadehavet giver dig en autentisk oplevelse uanset årstid og vejr.

Tag med på en af de mange ture, hvor naturvejledere med rund hånd deler ud af deres begejstring. Når du har set, følt og hørt vadehavets puls og tidevandet, vil du forstå, hvorfor området  er blevet anerkendt som UNESCO’s verdensnaturarv.

Læs mere om Vadehavet her på UNESCO's World Heritage List

Vadehavscentret arrangere
Vadehavsture fra fastlandet
Udforsk havbunden sammen med din familie. Vi går på jagt i det lave vand og i mudderet. Turen slutter med at fangsten undersøges under lup på Vadehavscentret. Naturvejlederen har redskaber med.

Vadehavsture fra Mandø
En tur for hele familien. Mandøbussen fragter os over til Mandø. Derefter går vi på opdagelse i det lave vand og på den tørlagte havbund ved Mandø. Naturvejlederen har redskaber med.

Mandø Event arrangere
Vadehavstur fra Mandø
Vi kører ud fra Mandø i hestevogn mod vest. Vognen er læsset med udstyr til at udforske vandet, sandet og dyrene. Der er en naturvejleder med på turen.

Del denne side

Østers fra Vadehavet

Østers Safari

Tag med naturvejleder på østerstur og pluk stillehavsøsters i Vadehavet. Vadehavscentret og Mandø Event arrangerer guidede ture.

Sæl i Vadehavet

Sælsafari

Besøg Koresand, en 30 km2 stor sandbanke sydvest for Mandø. Der er tre muligheder for at opleve den skønne natur og se sælerne i sælreservatet, til fods med traktorbus eller hestevogn.

100 Naturoplevelser i Sydvestjylland | Folder

100 Naturoplevelser i Sydvestjylland

Idéen med folderen er at pirre læserens nysgerrighed. De korte historier bør læses som inspiration til en tur ud i landskabet.