Overnatningsmuligheder for enhver smag

Overnatning på Mandø

Overnatningsmuligheder for enhver smag

Overnatning på Mandø

På øen finder du overnatningsmuligheder i alle prisklasser og for enhver smag, til dig, din familie og venner og endog til din hest. Her er plads til alle, der trænger til ro og fred i naturskønne omgivelser, og på alle årstider.

Mandø har en lille 2 stjernet campingplads, attraktive værelser på Kro, Klithus, B&B, feriehuse i alle kategorier samt høhotel. Alle overnatningsstederne på denne lille fredfyldte oase midt i Nationalpark Vadehavet ligger kun 500 meter fra Vadehavet. Book dit ophold direkte ved overnatningsstederne.

Mandø Kro

Mandø Kro

På kroen er vi inspireret af området omkring øen, der giver ro, afslapning og hygge. På Mandø Kro er ro, sjælefred og hygge ikke et koncept, men en livstil.

Klithus Mandø

Hotel Klithus Mandø er et godt udgangspunkt for naturinteresserede, fugleinteresserede og andre der ønsker et ophold i vadehavsområdet. 

Bed & Breakfast Mandø

Her er plads til dig, der trænger til fred og ro, og gode faciliteter til familier med børn. Der er 4 sovepladser i hver lejlighed, samt mulighed for ekstra opredning på Mandø Bed & Breakfast.

Mandø Camping | Overnatning på Mandø

Camping / Sommerhuse

2-stjernet campingplads med 65 enheder heraf 2 stk. 6-personers hytter samt shelters. Der er adgang til køkken, familiebaderum, 4 baderum, 6 toiletter, legeplads og meget mere.

Oplev Mandø - Feriehus

Huset, der er bygget i 1997, er et rødt murstenshus på 87 m2 i grundflade. Der er 3 soverum med dobbeltsenge samt mulighed for en ekstra soveplads på hems eller i stue.