Romantisk ophold med spabad og champagne

Forkæl den du holder af, og nyd et romantisk ophold i skønne 5 stjernede og moderne Komforthytter på Ribe Camping kun 1,5 km fra Ribe.

Ribe Camping har en skøn beliggenhed kun 1,5 km fra Ribe Centrum og med Nationalpark Vadehavet lige uden for døren. Ribe Camping er kendt for sin rolige og afslappende atmosfære, personlige service og rengøring i særklasse. Vi tilbyder 25 moderne 5-stjernede hytter med høj komfort. Eksempelvis Komforthytter med spabad og tagterrasse eller smukke Ribehytter i ægte bindingsværk og egen gårdhave med rose og æble espalier.

Ribe

Ribe er nordens ældste by og Danmarks bedst bevarede middelalderby med brostensbelagte gader og gamle bindingsværk huse. Ribe Å løber igennem bymidten og skaber en nærmest sydlandsk atmosfære. Ribe by er fyldt med små specialbutikker, restauranter og hyggelige fortovscafeer, som også byder på lokale råvarer.

Så kort sagt byder Ribe Camping og Ribe by på fantastiske rammer til et romantisk ophold.

Opholdet indeholder:
2 overnatninger i Komforthytte med spa
Velkomstpakke med guldchampagne, eksklusiv massage olie, guldmandler og stearinlys
Opredte senge inkl. håndklæde
Fordelskort til attraktioner og madoplevelser
Slutrengøring
Opvarmet udendørs swimmingpool 1/6 – 31/8

Pris v/ 2 personer i 2 døgn

01.01-23.03 + 03.09-17.12 2018

Søndag til fredag
Pris 2825,-
(rabat 660,-)

Fredag til søndag
Pris 2425,-
(rabat 260,-)

Prisen er ekskl. El – kr. 3,50 pr. kwh

Ved forespørgsel på andre datoer - kontakt os gerne.

Pris for to personer i delt hytte

Booking

Varighed:

Romantisk ophold med spabad og champagne

Startdato Klik på en dato ovenfor
Slutdato
Pris
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Ribe Camping

Ribe Camping har en unik beliggenhed i gå-afstand til Ribes middelalderby og med Nationalpark Vadehavet lige uden for døren, får du en perlerække af ferieoplevelser i særklasse. Ribe Camping er kendt for sin rolige og afslappede atmosfære, personlig service, top moderne køkken- og badefaciliteter, store legeområder for børn samt rengøring i særklasse. Vi kan tilbyde 5 stjernede servicefaciliteter og moderne luksushytter opført med respekt for Ribes fornemme status som Danmarks mest velbevarede middelalderby. Opvarmet udendørs swimmingpool 1/6 – 31/8..
Kontakt
Farupvej 2
6760 Ribe
75 41 07 77
info@ribecamping.dk
www.ribecamping.dk
Åbningstider
For 01.01-31.12 se vores hjemmeside for detaljer:
www.ribecamping.dk