Mandø - på egen hånd

Vel ankommet på Mandø er det et godt udgangspunkt at starte med et besøg på Mandø Turistinformation. Her finder man inspiration til øens mange oplevelser, lidt historie, anekdoter og relevant info.

Byvandring i Mandø by

Værd at vide

Vadehavet
Vadehavet er hverken land eller hav. Det ene øjeblik er det tørlagt, og 6 timer senere er det oversvømmet igen. Efter istiden er der sket en stigning i havets vandspejl, og da der ikke har fundet nogen landhævning sted i det sydvestlige jylland, er der dannet et Vadehav.

Lidt historie

Mandø, øen i Vadehavet imellem Rømø og Fanø. Er nok en af Danmarks fredeligste øer og har derfor ikke mange lighedspunkter med de andre ferieøer langs Vadehavet. At Mandø har fået lov at forblive næsten uberørt af turismen skyldes tidevandet, for ved højvande er øen uden for trafikal forbindelse til omverdenen.

Overnatningsmuligheder | Mandø

Overnatning på Mandø

På øen finder du overnatningsmuligheder i alle prisklasser og for enhver smag, til dig, din familie og venner. Her er plads til alle, der trænger til ro og fred i naturskønne omgivelser, og på alle årstider.

Mandø har en lille 2 stjernet campingplads, attraktive værelser på Kro, B&B samt feriehuse i alle kategorier. Alle overnatningsstederne på denne lille fredfyldte oase midt i Nationalpark Vadehavet. Book dit ophold direkte ved overnatningsstederne.

Hoteller og kroer | Ribe

Hoteller og kroer i Ribe og omegn

Det oser af charme og romantik når man tjekker ind på et af byens hyggelige hoteller, historiens vingesus kan mærkes og høres i de gamle bygninger.

Campingpladser | Ribe og omegn

Campingpladser

I Ribe og omegn findes der campingpladser for enhver smag. Fra den helt lille plads hvor roen og naturen er i højsædet, til den noget større campingplads som ligger tæt på byens centrum. Tag campingvognen med eller lej en hytte og oplev Ribes atmosfære og charmerende gader.

Vadehavsture for hele familien

Fugle på himlen, mylder i havet og højsande i horisonten. Vadehavet giver dig en autentisk oplevelse uanset årstid og vejr. Tag med på en af de mange ture, hvor naturvejledere med rund hånd deler ud af deres begejstring. Når du har set, følt og hørt vadehavets puls og tidevandet, vil du forstå, hvorfor området er blevet anerkendt som UNESCO’s verdensnaturarv.

Østerssafari i Vadehavet

Tag med naturvejleder på østerstur og pluk stillehavsøsters i Vadehavet.

Sæson for Østersture i Vadehavet
Det anbefales kun at samle øster på den kølige tid af året, dvs. sæsonen starter midt i oktober når vandtemperaturen er faldet, frem til foråret - til udgangen af april.
Ved at fravælge de varmeste måneder minimere man risikoen for at østersene indeholder giftige planktonalger.