Kom og køb - 1 times varighed

Pris
DKK 700

Sted
Museet Ribes Vikinger.

Alderstrin
Børnehaver og 0.-3. klasse. 

Bemærk
Ved afbestilling senere end 7 dage før arrangementet opkræves et gebyr på DKK 100.
Såfremt gruppen er mere end 15 min. forsinket opkræves et gebyr på DKK 50.
Der tages ved kirkebesøg forbehold for kirkelige handlinger.

Undervisningsmateriale fra Ribes attraktioner

Ribe VikingeCenter
Ribe VikingeCenters hjemmeside kan gratis downloades et sjovt og spændende materiale til undervisningsbrug. For at markerer Ribes 1300 års jubilæum lavede Ribe VikingeCenter i samarbejde med Region Syddanmark 5 sæt inspirationsmaterialer om Vikingernes billedfortælling.

Nationalpark Vadehavet | Springstav

Lejrskoler og hytter i Ribe

Tag på lejrskole til Ribe - og få en helt særlig oplevelse

Legepladser i og omkring Ribe

Legepladser i Ribe og omegn

Et besøg på en eller flere af disse fire forskellige legepladser er oplagt hvis familiens yngste trænger til et afbræk fra dagens program. På alle fire legepladser er der mulighed for at spise sin medbragte mad. Husk når du færdes på legepladserne, sker det på eget ansvar - så pas godt på dig selv og de andre.

Sæler ved Vadehavet

Sælsafari i Vadehavet

Besøg Koresand, en 30 km2 stor sandbanke sydvest for Mandø. 

Der er to muligheder for at opleve den skønne natur og se sælerne i sælreservatet. Højsæsonen for sælsafari er fra april til oktober. Men det er også muligt at arrangere sælsafari resten af året, kontakt de enkelte udbydere direkte.

Sporene efter vikingerne

Ribes særlige atmosfære udspringer af byens lange og dramatiske historie. På trods af den intakte kulisse kan det være svært at forestille sig Ribe, livet i byen og de menneskelige skikkelser gennem tusinde år. Museet Ribes Vikinger fortæller historien på bedste vis. Ribe var fra år 700 til ca. år 1700 Danmarks havn mod vest. Utallige arkæologiske udgravninger og de fundne genstande viser, hvordan byen har udviklet sig gennem tiden.