Cykelferie i og omkring Ribe

Ribe er et dejligt område, specielt når man er på cykel. Marskens enestående natur og de store vidder gør området velegnet til cykelture uden anstrengende bjergetaper.

Cykelkort over området
Besøg de hyggelige landsbyer omkring Ribe eller tag en frisk cykeltur langs diget. Hos VisitRibe kan du få et gratis cykelkort over lokalområdet. Der er også et par gode "print selv" muligheder her på siden. 

logo

Cyclistic - cykelruter på mobilen

Cyclistic er et værktøj beregnet på at hjælpe dig med at planlægge din næste cykeltur. Udviklet af Dansk CykelistForbund. Der er god hjælpe og vejledning på siden, så det er bare om at komme i gang!

Man vælger et udgangspunkt, også vælger man de interesse-punkter, man ønsker at tilføje til sin rute. Når ruten er på plads, kan man på siden se info om rutens længde, højdekurver, tidsforbrug osv. Til sidst gemmes ruten, og når man så er ude i marken, kan man få sin rute vist på mobilen ved at bruge Cyclistics mobil-udgave m.cyclistic.dk.

Panoramaruter
Der findes 16 skiltede Panoramaruter langs den jyske vestkyst. De følger eller går tæt på kysten og på Vestkystruten. Se alle Panoramaruter her. Ruten tæt på Ribe hedder Vikinger og Vadehavet og er på 28 km. Se optagelser fra ruten her.

Vestkystruten - 560 km - Rudbøl, Skagen
Danmarks nationale cykelrute 1 - Vestkystruten går langs hav, skov og fjord, den danske Nordsøkyst og UNESCOS verdensnaturarv Vadehavet. Det er en af Danmarks længste skiltede cykelruter og går gennem noget af det skønneste og mest varierede natur i Danmark. Læs mere om Vestkystruten her. Ruten er skiltet - så følg skiltene.

Del denne side

Bike & Camp

Bike & Camp App

"Bike & Camp DK" er din guide til oplevelser og campingpladser langs de 26 danske Panorama cykelruter. Panoramaruterne er skrædderskyet til kortere dagsture gennem Danmarks smukkeste natur. Ruterne ligger som sløjfer på de to nationale cykelruter "Vestkystruten" og den danske del af "Berlin-København-ruten". 10 af ruterne ligger i Østdanmark, mens de resterende ligger langs den jyske vestkyst.