Mandø har status som vildt- og naturreservat

Naturoplevelser på Mandø

Marskøen Mandø ligger midt i Nationalpark Vadehavet, og har status som vildt- og naturreservat. Året rundt er der mange naturoplevelser på Mandø.

I yngle- og træktiden er øen et paradis for fugleelskere, og lyngen blomstre violet i foråret. Om sommeren kan man se sæler, bade og samle rav på sandbanken Koresand. Efteråret byder på Sort Sol, og vinteren lokker
med østerssafari.

Mandø og Nationalpark Vadehavet

Se hvilke unikke naturoplevelser Mandø og Nationalpark Vadehavet har at byde på.

Nationalpark Vadehavet | Ribe | Sælsafari

Sælsafari

Besøg Koresand, en 30 km2 stor sandbanke sydvest for Mandø. Der er to muligheder for at opleve den skønne natur og se sælerne i sælreservatet, til fods eller med traktorbus.

Nationalpark Vadehavet | Ribe | Østerssafari

Østerssafari

Tag med naturvejleder på østerstur og pluk stillehavsøsters i Vadehavet.

Heste

En ridetur over havbunden i Nationalpark Vadehavet til Mandø er en unik oplevelse man sent vil glemme. Ture rundt på øen og den store sandbanke Koresand byder på fantastiske oplevelser.

Fuglelivet

Træktiden i foråret og efteråret er de bedste tidspunkter for at observere fugle i Nationalpark Vadehavet.

Bademuligheder på Mandø

Bademuligheder

I højsæsonen kan man deltage i ture til højlandet/sandbanken Koresand med traktorbussen. Her findes en herlig sandstrand, hvor man kan bade og måske endda finde rav.

Mandø Flora

Floraen på Mandø bære præg af at vegetationen skal hamle op med vestenvinden, trods det finder man et spændende udvalg af planter indenfor såvel som udenfor diget.

Vaden og marsken

Fugle på himlen, mylder i havet og højsande i horisonten. Vadehavet giver dig en autentisk oplevelse uanset årstid og vejr.

Mandø på cykel

På Mandø er der gode muligheder for vandre- eller cykelture, her får du et indtryk af øens særlige natur og dyreliv.