Undervisningsmateriale fra Ribes attraktioner

Ribe VikingeCenter
Ribe VikingeCenters hjemmeside kan gratis downloades et sjovt og spændende materiale til undervisningsbrug. For at markerer Ribes 1300 års jubilæum lavede Ribe VikingeCenter i samarbejde med Region Syddanmark 5 sæt inspirationsmaterialer om Vikingernes billedfortælling.

Museet Ribes Vikinger
Kan tilbyde et undervisningsforløb for 3.-6. klasse Dagmar og Valdemar og et for 7.-9. klasse Dronning Dagmar og hendes tid. Se materialet og andre tilbud på Museet Ribe Vikingers hjemmeside.
Renæssancelæseteater for lejrskoler for 5.-6. klasse, varighed: 3 timer.

Vadehavscentret
Har særlige undervisningsforløb som er tilpasset børnehaver, 0.-3. klasse, 4.-6. klasse, 7.-10. klasse, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser. Læs om tilbudene og mulighederne her Vadehavscentrets hjemmeside. 

Danhostel Ribe
Alle klasser, som skal på lejrskoleophold i Ribe, kan finde undervisningsmateriale for Ribe og Nationalpark Vadehavet samlet på Danhostel Ribes hjemmeside. Deres hjemmeside indeholder i øvrigt et væld af spændende historier, tips og andre informationer om Ribe og omegn.

Ribe Kunstmuseum
Ribe Kunstmuseum har forskellige former for undervisningstilbud, der tilgodeser børn og unge i alle aldre. Ved anmodning tilrettelægges desuden særlige forløb for udviklingshæmmede. Kontakt venligst museet for yderligere information. Besøg også Ribe Kunstmuseums skiftende udstillinger, hvor børnene inddrages på forskellig vis.

En gåtur gennem Ribe
Her er det muligt at printe et bykort med et lille byløb gennem Ribe med 13 poster.
Print fascitliste her.

Del denne side